Perhoset » Koisamaiset » 56. Nokkakoisat » Okakoisat » 43 »

Niittyokakoisa

Udea nebulalis

Heimo: Nokkakoisat - Crambidae.
Alaheimo: Pyraustinae.

Koko: 18-25mm.

Lentoaika: Kesä 1/3 - heinä 3/3.
Toukka: syys(?)- toukokuu.
Talvehtiminen: Toukka.

Yleisyys: Yleinen.

Linkit: Lisätietoja:
Kuva 10.7.2017
10.7.2017