Perhoset » Koisamaiset » 56. Nokkakoisat » Okakoisat » 42 »

Kalvasokakoisa

Udea decrepitalis

Heimo: Nokkakoisat - Crambidae.
Alaheimo: Pyraustinae.

Koko: 21-27mm.

Lentoaika: Kesä 1/3 - elo 2/3.
Toukka: Heinä - elo.
Talvehtiminen: Toukka.

Yleisyys: Yleinen.

Linkit: Lisätietoja:
Kuva 1
Kuva 1. (n.81kt)
Kuva 2
Kuva 2. (n.48kt)
Kuva 3
Kuva 3. (n.43kt)
Kuva 2.6.2010
2.6.2010
Kuva 30.5.2016
30.5.2016