Perhoset » Yökkösmäiset » 67. Yökköset » Maayökköset » 375 »

Puneharmoyökkönen

Xestia alpicola

Heimo: Yökköset - Noctuidae.
Alaheimo: Maayökköset - Noctuinae.

Koko: 35-43mm.

Lentoaika: Heinä 1/3 - syys 1/3.
Toukka: ?
Talvehtiminen: Ensimmäinen vuosi pieni toukka, toinen vuosi täysikasvuinen toukka, joskus kotelo.

Yleisyys: Melko yleinen.

Linkit: Lisätietoja:
Kuva 1
Kuva 1. (n.43kt)
Kuva 2
Kuva 2. (n.63kt)
Kuva 3
Kuva 3. (n.50kt)
Kuva 4
Kuva 4. (n.128kt)