Perhoset » Yökkösmäiset » 67. Yökköset » Maayökköset » 251 »

Mustaeloyökkönen

Tholera cespitis

Heimo: Yökköset - Noctuidae.
Alaheimo: Maayökköset - Noctuinae.

Koko: 31-41mm.

Lentoaika: Elo 1/3 - syys 1/3.
Toukka: Touko - heinäkuu.
Talvehtiminen: Muna.

Yleisyys: Erittäin yleinen.

Linkit: Lisätietoja:
Kuva 1
Kuva 1. (n.27kt)
Kuva 2
Kuva 2. (n.38kt)
Kuva 3
Kuva 3. (n.47kt)
Kuva 4
Kuva 4. (n.72kt)
Kuva 5
Kuva 5. (n.72kt)
Kuva 6
Kuva 6. (n.72kt)
Kuva 7
Kuva 7. (n.72kt)
Kuva 8
Kuva 8. (n.72kt)
Kuva 17.8.2016
17.8.2016
Kuva 17.8.2017
17.8.2017
Kuva 11.9.2017
11.9.2017