Perhoset » Yökkösmäiset » 67. Yökköset » Maayökköset » 151 »

Kääpiöhämy-yökkönen

Photedes captiuncula

Heimo: Yökköset - Noctuidae.
Alaheimo: Maayökköset - Noctuinae.

Koko: 15-19mm.

Lentoaika: Kesä 3/3 - elo 1/3.
Toukka: Elo- kesäkuu.
Talvehtiminen: Toukka, keskenkasvuinen.

Yleisyys: Harvinainen.

Linkit: Lisätietoja:
Kuva 1
Kuva 1. (n.47kt)
Kuva 2
Kuva 2. (n.45kt)
Kuva 3
Kuva 3. (n.27kt)
Kuva 4
Kuva 4. (n.46kt)
Kuva 5
Kuva 5. (n.49kt)
Kuva 17.7.2017
17.7.2017
Biotooppi 1
Ympäristö 1. (n.100kt)
Biotooppi 2
Ympäristö 2. (n.121kt)