Perhoset » Yökkösmäiset » 67. Yökköset » Maayökköset » 267 »

Pensastarhayökkönen

Lacanobia thalassina

Mamestra thalassina

Heimo: Yökköset - Noctuidae.
Alaheimo: Maayökköset - Noctuinae.

Koko: 34-42mm.

Lentoaika: Touko 3/3 - elo 1/3. Harvoin lentävä toinen sukupolvi heinäkuun lopussa.
Toukka: ?
Talvehtiminen: Kotelo.

Yleisyys: Erittäin yleinen.

Linkit: Lisätietoja:
Kuva 1
Kuva 1. (n.36kt)
Kuva 2
Kuva 2. (n.64kt)
Kuva 3
Kuva 3. (n.65kt)
Kuva 4
Kuva 4. (n.151kt)
Kuva 5
Kuva 5. (n.108kt)